Spring naar de inhoud

Uit de vele gesprekken met ouders weten we hoe moeilijk de eindejaarsperiode kan zijn, hoe het gemis dan vaak extra aanwezig is. Maar wat als wij ouders iets in handen kunnen geven om hun kindje* mee naar de feesttafel te nemen eind december zodat hun verdriet ook daar bespreekbaar is? Gepersonaliseerde Koesterkoekjes kunnen een gespreksopener zijn, maar ook een gevoel van verbondenheid geven met het kindje* dat er niet meer is. Want de naam blijven noemen van een kindje* dat gemist wordt, is ontzettend belangrijk.

Bestel nu jouw pakket om zelf Koesterkoekjes te maken

We hebben prachtige doosjes samengesteld met daarin alle benodigdheden om zelf Koesterkoekjes te maken. Een pakketje om zelf te koesteren of om cadeau te geven aan iemand die een kind* of andere dierbare mist.

We hebben de bestellingen van het gepersonaliseerde doosje met een op maat gemaakte naamstempel afgesloten.
Maar het pakket waarin de stempel zit met de tekst ‘Koesterkoekje’ en het hartje op, is wel nog beschikbaar.

Tijdens onze Koesterweek kan je in elke provincie deelnemen aan een hartverwarmende workshop om samen met andere (groot)ouders koekjes te versieren. Op zaterdag 17 december sluiten we onze Koesterweek af met een online workshop waarin de mama van Elise* alle geheimen van het lekkerste koesterkoekje met ons deelt. Ontdek alles over deze workshops in ons programma.

En weet je wat nog een heel mooi idee is? Zelf Koesterkoekjes bakken en ze verkopen ten voordele van onze vzw! 🙂