Spring naar de inhoud

Tijdens de Koesterweek laten we met een intensieve campagne hartjes verschijnen in het straatbeeld.
Op affiches, vlaggen, met pins op kledij, in de media en online. Al die hartjes samen tonen dat wij als maatschappij aandacht hebben voor het verdriet van duizenden gezinnen. 

Ben je bakker, apotheker, slager, juwelier, chocolatier, schoonheidsspecialist, kapper, bloemist, autohandelaar of nog iets helemaal anders? Heb je een kledingzaak, café, restaurant, meubelwinkel of boekenwinkel? Ook dan zal je dit jaar kunnen deelnemen aan de Koesterweek.

We verwachten van jou als handelaar dat je ons hart zichtbaar maakt in je etalage en dat je een kleine actie opzet ten voordele van het Berrefonds. Dit kan heel bescheiden door het verkopen van onze pins of het installeren van een echte of virtuele spaarpot naast je kassa. Maar je mag ook gerust je fantasie gebruiken en ons hart laten schitteren in jouw assortiment om op die manier een klein deel van de opbrengst aan de werking van het Berrefonds te schenken. In ruil nemen wij jou op als warme handelaar en moedigen we iedereen aan om jouw winkel of zaak een bezoek te brengen tijdens onze Koesterweek!

Heb je vragen, suggesties of opmerkingen? Neem dan contact op via info@berrefonds.be of bel 0470 73 66 70.