Spring naar de inhoud

Wil je ons graag helpen tijdens de Koesterweek? Dat kan!

Toon je hart!

Maak zelf de Koesterweek mee bekend. Wij willen zoveel mogelijk hartjes in het straatbeeld laten verschijnen tussen 11 en 17 december. Toon jij ook je hart en steun je onze campagne? Dat kan je zelf doen, maar ook als stad, gemeente, ziekenhuis of ondernemer. Vergeet zeker je hart niet te tonen op onze interactieve kaart én te vertellen over de Koesterweek op je sociale media met #koesterweek #toonjehart #hetrouwtinjou en tag gerust het Berrefonds.

Verkoop pins ten voordele van het Berrefonds.

Je kan dit jaar hartjespins verkopen ten voordele van vzw het Berrefonds. Bestel een of meer pakketten pins in onze webshop, je hoeft op voorhand niets te betalen. Na de verkoop kan je het aantal verkochte pins afrekenen.

Help als vrijwilliger tijdens onze koekjesworkshops.

Zin om te helpen tijdens onze workshops? Geef hier je gegevens door en onze vrijwilligerscoördinator neemt contact met je op!
We hebben ook nog helpende handen nodig voor het maken van al onze pakketjes op enkele dagen in november. Help je liever daaraan mee? Vul dan even dit formulier in! Bedankt voor je hulp.

Doe een gift.

De werking van het Berrefonds steunt bijna uitsluitend op giften. Help jij ons om te zorgen voor de gezinnen van morgen? Giften vanaf 40 euro zijn fiscaal aftrekbaar.