Spring naar de inhoud

Wat fijn dat jij ook je hart wilt tonen voor al die gezinnen die een kind* missen!
Er zijn heel wat manieren om deel te nemen aan onze campagne, we zetten ze hier graag even op een rijtje.

Hang onze affiche voor je raam

Hang tijdens de Koesterweek onze affiche met het hart voor je raam. Je kan de affiche thuis zelf printen: de gewone versie of een kleurplaat waar je zelf een kunstwerk van kunt maken. Deel daarna je hart op onze interactieve kaart en zorg er samen met ons voor dat heel Vlaanderen vol hartjes hangt! Deel ook gerust een foto via je sociale media met #koesterweek #toonjehart #hetrouwtinjou en tag het Berrefonds.

Toon je hart op sociale media en op je telefoon

Laat mee je hart zien op sociale media en toon dat je onze actie steunt. Door een keuze van Meta, het moederbedrijf boven Instagram en Facebook, kunnen we jammer genoeg geen profielkader aanbieden op deze sociale media zelf, maar jullie vinden vast wel een mooie manier om onze hartjes te tonen op jullie profiel! Vergeet ons zeker niet te taggen, zodat we allemaal samen ons hart voor gezinnen met verdriet viraal kunnen laten gaan!

Download hier ons wallpaper met een hart voor op je telefoon, want hoe meer hartjes, hoe beter!

Draag onze pin

Een mooi hartje als pin is een krachtig symbool om te tonen dat ook jij het taboe wilt doorbreken rond het verdriet na het overlijden van een kind*. Je kan een of meer pins aankopen in onze webshop voor jezelf.

Neem deel aan het programma

We ontwikkelden een heel uitgebreid en gevarieerd programma om iedereen die het horen wil te inspireren en te verbinden met elkaar. Neem even een kijkje en ontdek waar jij het meeste nood aan hebt, we ontmoeten jou graag online of in ’t echt!

Steek een kaarsje aan op Wereldlichtjesdag

Onze Koesterweek start op zondag 11 december, Wereldlichtjesdag. Steek ook een kaarsje aan om 19 uur en maak mee deel uit van de golf van licht die de wereld omarmt doorheen de verschillende tijdszones. We deelden met steden, gemeenten en ziekenhuizen die deelnemen aan onze Koesterweek ook inspiratie voor een mooie invulling van Wereldlichtjesdag, dus hou zeker je lokale media in de gaten om te kijken of er ook in jouw buurt iets bijzonder op het programma staat.

Vertel over deze actie

Hoe meer mensen op de hoogte zijn van onze Koesterweek, hoe meer we samen het taboe kunnen doorbreken. Dus vertel over deze actie aan vrienden, familie en collega’s en nodig hen uit om mee te doen. Een gift ten voordele van het Berrefonds is ook altijd welkom, zodat we ook de komende jaren kunnen blijven zorgen voor gezinnen met verdriet.