Spring naar de inhoud
Home » Toon je hart » Toon als gezin je hart voor gezinnen met verdriet

Toon als gezin je hart voor gezinnen met verdriet

Wat fijn dat ook jij je hart wil tonen voor al die gezinnen die een kind* missen!
Er zijn heel wat manieren om deel te nemen aan onze Koesterweek, we zetten ze hier graag even op een rijtje.


Hang onze affiche voor je raam

Hang tijdens de Koesterweek onze affiche met het hart voor je raam. Je kan de affiche thuis zelf printen: de gewone versie of een kleurplaat waar je zelf een kunstwerk van kunt maken. Deel daarna je hart op onze interactieve kaart op onze website en zorg er samen met ons voor dat heel Vlaanderen vol hartjes hangt! Deel ook gerust een foto via je sociale media met #koesterweek #toonjehart #berrefonds en tag het Berrefonds.


Draag onze pin

Een mooi hartje als pin is een krachtig symbool om te tonen dat ook jij het taboe wil doorbreken rond het verdriet na het overlijden van een kind*. Je kan een of meerdere pins aankopen in onze webshop voor jezelf. Heb je zelf een zaak en wil je graag pins verkopen om zo het Berrefonds te steunen? Neem snel een kijkje op deze pagina.Neem deel aan de Koesterweekchallenge

Tijdens de Koesterweek wil het Berrefonds de sociale media overspoelen met hartjes in alle kleuren, vormen en maten. En daarom lanceren we een heuse Koesterweekchallenge! Vind een hartje in de natuur of tover er eentje op je werkplek, in je sportclub of favoriete gerechtje en deel het op sociale media met #koesterweek #toonjehart #berrefonds. Ga ook jij op zoek naar hartjes? Hier vind je alle info over de challenge.


Toon je hart op sociale media en op je telefoon

Laat mee je hart zien op sociale media en toon dat je onze actie steunt. Door een keuze van Meta, het moederbedrijf boven Instagram en Facebook, kunnen we jammer genoeg geen profielkader aanbieden op deze sociale media zelf, maar we hebben wel een profielfoto aangemaakt die jullie kunnen downloaden. Ontdek hier hoe je te werk kan gaan.
Daarnaast hebben we ook een wallpaper gemaakt voor je smartphone die je hier kan downloaden.Beluister onze nieuwe afleveringen van de podcast en bekijk onze webinars

Tijdens de Koesterweek lanceren we enkele nieuwe afleveringen van onze podcast ‘Het rouwt in jou’. Daarnaast zijn er ook enkele webinars, online workshops en live evenementen. Je vindt het volledige programma hier.


Steek een kaarsje aan op Wereldlichtjesdag

Onze Koesterweek start op vrijdag 8 december. Op zondag 10 december, Wereldlichtjesdag, steken mensen over de hele wereld om 19 uur stipt een kaarsje aan voor kinderen* die gemist worden. Zo ontstaat er een golf van troostend licht die door de verschillende tijdzones over de hele wereld reist.
We deelden met steden, gemeenten en ziekenhuizen die deelnemen aan onze Koesterweek ook inspiratie voor een mooie invulling van Wereldlichtjesdag. We zijn heel blij dat er op meer en meer plekken in Vlaanderen kaarsjes zullen gebrand worden. Daarom geven we je graag een overzicht van enkele Wereldlichtjesdagevenementen in elke provincie.Vertel over deze actie

Hoe meer mensen op de hoogte zijn van onze Koesterweek, hoe meer we samen het taboe kunnen doorbreken. Dus vertel over deze actie aan vrienden, familie en collega’s en nodig hen uit om mee te doen. Een gift ten voordele van het Berrefonds is ook altijd welkom, zodat we ook de komende jaren kunnen blijven zorgen voor gezinnen met verdriet.