Spring naar de inhoud

Het Berrefonds roept alle ziekenhuizen op om vanaf Wereldlichtjesdag de Koestervlag een week lang uit te hangen en zo deel te nemen aan onze Koesterweek 2022.

We bieden de ziekenhuispartners een gratis pakket aan dat bestaat uit:

  • een herbruikbare neutrale Koestervlag van 100 cm op 150 cm.
  • affiches om op te hangen in de inkomhal of om te verspreiden op de afdelingen in het ziekenhuis.
  • kant-en-klaar communicatiemateriaal dat vrij gebruikt mag worden: artikel, interview met het Berrefonds, digitale affiche, ontwerp placemat, foto- en filmmateriaal.
  • een aantal ideeën om eventueel een mooie invulling te geven aan Wereldlichtjesdag.

WAAROM ZOU JE ALS ZIEKENHUIS DEELNEMEN AAN DE KOESTERWEEK?

Elk jaar sterven in Vlaanderen meer dan 1500 kinderen. Ook in jouw ziekenhuis worden jaarlijks families geconfronteerd met het overlijden van een baby tijdens de zwangerschap of een opgroeiend kind door ziekte of ongeval. Dankzij onze mooie samenwerking zorgen we samen voor al deze gezinnen door hen op weg te zetten met een Koesterkoffer. Tijdens onze Koesterweek willen we die warme zorg graag in de kijker zetten.

Door een vlag te hijsen en deel te nemen aan de Koesterweek toont een ziekenhuis dat ze een hart én aandacht heeft voor alle gezinnen met verdriet. 

HOE BESTEL JE EEN VLAG?

Heel eenvoudig, je kan een gratis pakket met Koestervlag bestellen via onderstaande link.
Heb je vragen, suggesties of opmerkingen? Neem dan contact op via info@berrefonds.be of bel
0470 73 66 70.

TOON JE HART!

In het gratis pakket bieden we alvast 60 hartjespins aan. Delen jullie deze uit aan medewerkers op de afdelingen verloskunde, neonatologie, pediatrie, de spoedgevallendienst en het mortuarium? Het zou fijn zijn als zij deze pin dragen tussen 11 en 17 december en zo hun hart tonen voor al die gezinnen die een kind* missen.

Als jullie meer pins nodig hebben, kunnen jullie deze aan B2B-tarief bestellen bij ons via info@berrefonds.be.

Hou de pins en de vlag ook zeker goed bij, want we willen van onze Koesterweek een warme traditie maken en zullen voortaan elk jaar met zoveel mogelijk mensen ons hart tonen.

Hartjespin