Spring naar de inhoud

Date

donderdag 14 dec 2023
Afgelopen

Time

19:00 - 21:00

Lezing ‘Pappa’s rouwen ook’

Bjorn Visser en zijn vrouw Inge werden geconfronteerd met het ergste dat je als ouders kan overkomen, het verlies van hun tweelingdochters Anna en Lynn twee dagen na de geboorte.

In de onwerkelijke wereld waar hij in terechtgekomen is, wil Bjorn maar één ding: hier zo snel mogelijk doorheen komen. Maar hoe doe je dat? Hij komt tot de ontdekking dat er heel weinig te vinden is over hoe mannen rouwen. Hij besluit dan maar zelf op zoek te gaan. In zijn boek en documentaire ‘Pappa’s rouwen ook’ gaat hij met 12 vaders in gesprek over rouw en het verlies van hun kind(eren).

Bjorn gaat op 14 december aan de hand van zijn documentaire met jullie in dialoog om zo inkijk te geven in het hoofd van rouwende vaders.

Deelnemen is gratis, maar we vragen wel om op voorhand in te schrijven omdat het aantal plaatsen beperkt is. Niet alleen voor papa’s, ook mama’s zijn natuurlijk heel erg welkom.

De lezing vindt plaats in Koesterhuis Antwerpen, maar bij veel inschrijvingen wordt het een locatie in de buurt van het Koesterhuis.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *