Ga naar de inhoud
Home » Podcast: Het rouwt in jou

Podcast: Het rouwt in jou

  • door

Welkom bij ‘Het rouwt in jou’, de podcast van vzw het Berrefonds die jou wil helpen, troosten, inspireren en steunen na het verlies van een kind*.

In eerlijke gesprekken komen alle aspecten van rouw en verdriet aan bod om jou zo inzichten en woorden te geven. Dankzij deze podcast ontdek je hopelijk dat alles wat je voelt normaal is en dat er ruimte moet zijn voor rouw en verdriet en dat je tijd mag vragen en nemen. Zelfs een leven lang.

Deze podcast is er voor ouders, maar ook voor de ruime framily en professionals of zorgverleners rond een overleden kind. Dit immense verdriet bespreekbaar maken, kunnen we vanuit het Berrefonds niet alleen, daar hebben we hulp voor nodig. Want iedereen kent wel iemand die een kind verloor.

Dus wie je ook bent en op welke manier je ook geconfronteerd wordt met dit verdriet, we zijn blij dat je luistert en we hopen dat we met deze podcast mee het verschil kunnen maken.

Deze podcast kwam tot stand met de warme steun van een heel aantal mooie mensen. Mira Bertels & Wannes Deneer, ouders van Sam*, componeerden de zachte muziek. Seppe, de nonkel van George* zorgde voor de opname en montage van bijna alle afleveringen. Gunther, de papa van Finn* & Lenne* verzorgde de opname van de aflevering in onze Koestercaravan. Uiteraard ook een warm dankjewel aan iedereen die kwam praten aan onze tafel.

We dragen dit alles op aan al de kinderen* die we missen en ons nog elke dag inspireren en moed geven om verder te gaan.
Heb je na het beluisteren van deze aflevering nood aan een babbel of wil je meer weten over de volledige dienstverlening van het Berrefonds? Surf dan even naar berrefonds.be en ontdek wat we nog allemaal voor jou kunnen doen. Of wat jij voor ons kunt doen.
Want het Berrefonds is voor haar werking bijna volledig afhankelijk van giften. Als je het waardevol vindt wat wij doen voor gezinnen met verdriet, help ons dan met een gift zodat we ook kunnen blijven zorgen voor de ouders van morgen.
We vinden het zo erg dat het rouwt in jou.

Bestandstype: www