Spring naar de inhoud

Ook dit jaar kan de Koesterweek rekenen op de steun van een aantal warme merken. We geven je hier graag een overzicht. Werk jij op de marketingafdeling van een warm merk en zou je graag eens brainstormen hoe we in 2024 kunnen samenwerken rond de Koesterweek? Laat dan zeker even iets weten!

Warme Koestertruien bij JBC

We zijn heel erg blij om jullie eindelijk te kunnen aankondigen dat we dit jaar tijdens onze Koesterweek een mooie samenwerking hebben met JBC. Je kan vanaf nu jouw prachtige koestertrui personaliseren met de naam van het kind* in je hart. We hopen dat deze prachtige, troostende truien aanleiding zullen geven tot heel veel mooie gesprekken tijdens onze Koesterweek en nog lang daarna.

De volledige opbrengst van de truien gaat naar de werking van het Berrefonds.

Bestel nu je trui.

Waelkens

Vanaf dit jaar kan iedereen een Koestervlag bestellen bij Waelkens. Deze Belgische vlaggenproducent heeft de Koestervlag vast opgenomen in het gamma. Je kan dus rechtstreeks bij hen de nodige vlaggen bestellen als je als bedrijf, organisatie, instelling of overheid nog méér je hart wil tonen. Waelkens schenkt een deel van de opbrengst aan de werking van vzw Berrefonds zodat we ook morgen kunnen blijven zorgen voor gezinnen met verdriet.

Bestel hier (extra) Koestervlaggen. Bestellen op factuur/bestelbon kan via sales@waelkens.eu

De Standaard

Net als in 2022 besliste Mediahuis om de Koesterweek een warm hart toe te dragen. We zijn ontzettend blij dat de affiche van de Koesterweek opnieuw paginagroot in de kranten zal verschijnen. Het wordt dus opnieuw heel eenvoudig om je hart te tonen door deze affiche aan je raam te hangen!

destandaard.be

Wijnegem – Shop, eat, enjoy

Net als vorig jaar zal je ons tijdens de Koesterweek met een gezellige stand vinden in het Shoppingcenter van Wijnegem. Dus ben je op zoek naar een hartverwarmend kerstgeschenkje? Kom dan zeker langs tijdens de Koesterweek! Je zal ook onze Koestervlaggen zien wapperen op het dak van het winkelcentrum.

Meer over Wijnegem – Shop, eat, enjoy.